EHBO cursus Paramaribo

EHBO cursus Paramaribo Suriname

SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

Franchisenemer Paramaribo Suriname

Suriname gaat de Arbeidsomstandighedenwet invoeren. Daarom willen wij iemand uit Paramaribo Suriname, die zich bij ons in Nederland laat opleiden tot instructeur, om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan volgens de franchiseformule van NedCert opleiders.
Je moet een vooropleiding hebben in de spoedeisende hulpverlening zoals verpleging/ambulance/brandweer.

Klik hier voor de NedCert Academy met alle informatie!

Ben jij een vakdeskundige met ondernemerszin en geschikt om NedCert opleider te worden? Mail je CV en motivering waaruit blijkt waarom juist jij de beste persoon bent om onze nieuwe franchisenemer te worden. rene@nedcert.nl


EHBO cursus

EHBO | SEHSO cursus

In Suriname wordt de Arbeidsomstandighedenwet het nieuwe instrument van het ministerie van Arbeid tegen de negatieve trend van de afgelopen jaren, waarbij jaarlijks steeds meer beroepsziekten, bedrijfsongevallen en ongevallen met dodelijke afloop plaatsvinden.
In elke organisatie is het hebben van Safety and Health Officers noodzakelijk.

SEHSO is het onderdeel Health van Safety and Health Officer. De naam van het certificaat is SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers. Veel mensen noemen het EHBO.

Inhoud van de EHBO cursus Paramaribo

  • hulpverlenen bij kinderen en volwassenen
  • hulpverlenen volgens de F-ABC-NL methode
  • reanimeren en AED
  • hulpverlenen bij stoornissen van de ademhaling, bloedsomloop, zenuwstelsel, temperatuur, huid en skelet
  • Stop de Bloeding – toepassen van diverse soorten materiaal en verbandmiddelen uit de traumakitĀ zoals tourniquet en hemostatisch verband
  • uitvoeren van handelingen zoals het afnemen van een integraalhelm, Haines, logroll

De instructeur

Je krijgt les van een NedCert gecertificeerd instructeur die op moderne wijze, compacte no-nonsense cursussen verzorgt met veel praktijkoefeningen. Door het toepassen van een uitgebalanceerde mix van leerstijlen zijn de cursussen van begin tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Het EHBO certificaat

Het examen wordt afgenomen door NedCert Certificering volgens ISO 17024.Als je slaagt, ontvang je het certificaat SEHSO-Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers. Het certificaat is 5 jaar geldig. Jaarlijkse nascholingsdag is verplicht.

EHBO cursusprijs

Inclusief lesboek en gebruik oefenmaterialen, AED’s, gratis koffie/thee, gratis lunch en examengeld.