BHV cursus Paramaribo

NedCert

Erkend opleider BHV – EHBO

EHBO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers

SEHSO is het onderdeel Health van Safety and Health Officer. De naam van het certificaat is SEHSO Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers.
Veel mensen noemen het EHBO Advanced.

tourniquet

Dit is wat u gaat leren tijdens uw tweedaagse EHBO-cursus

Volledige eerste hulp bij alle leeftijden.

Tijdens deze cursus leert u hoe u eerste hulp kunt verlenen aan zowel kinderen als volwassenen. Er wordt specifieke aandacht besteed aan de verschillende benaderingen en technieken die nodig zijn bij het verlenen van hulp aan deze twee doelgroepen. Hierbij wordt rekening gehouden met de anatomische en fysiologische verschillen, evenals met mogelijke psychologische aspecten die een rol spelen bij het bieden van hulp.

U leert de stappen van de F-ABC-NL methode, een gestandaardiseerde aanpak bij het verlenen van spoedeisende hulp. Dit omvat het beoordelen van de vitale functies, het herkennen van levensbedreigende situaties en het nemen van de juiste acties. Tijdens de cursus leert u deze methode toe te passen in verschillende noodsituaties.

We behandelen verschillende noodsituaties die verband houden met deze lichaamsfuncties. U leert hoe u symptomen kunt herkennen en hoe u passende eerste hulp kunt verlenen, zoals bij een allergische reactie of het behandelen van een brandwond.

Hier leert u hoe u verschillende soorten materiaal en verbandmiddelen uit een traumakit kunt toepassen, waaronder een tourniquet en hemostatisch verband. U krijgt praktische instructies en oefeningen om snel en effectief bloedingen te stoppen.

In navolging van Amerika, is door NedCert in 2015 de nationale campagne “Stop de bloeding” gestart om iedereen bewust te maken van het feit dat je een bloeding onmiddellijk moet stelpen omdat je hiermee levens kan redden.
www.stopdebloeding.nl

We leggen de juiste technieken uit om deze handelingen uit te voeren. Dit omvat onder andere het veilig afnemen van een integraalhelm na een motorongeval, het gebruik van de Haines-methode voor het openen van de luchtwegen, en het correct uitvoeren van een logroll bij mogelijk wervelletsel.

Maak kennis met de professional die u zal begeleiden

U krijgt les van onze NedCert gecertificeerde instructeur Cleopatra Jessurun, die op moderne wijze, compacte no-nonsense cursussen verzorgt met veel praktijkoefeningen. Door het toepassen van een uitgebalanceerde mix van leerstijlen zijn de cursusonderdelen zowel online als tijdens de cursusdag van begin tot eind leuk, leerzaam en boeiend. Wij houden de groepen klein zodat u veel persoonlijke aandacht krijgt. Cleopatra heeft tevens werkervaring als arts geneeskundig zorgprofessional in de spoedeisende hulpverlening.

Cleopatra Jessurun
slachtoffer helpen

Certificering van EHBO

Het examen wordt afgenomen door NedCert Certificering volgens ISO 17024. Als u slaagt, ontvangt u het certificaat SEHSO-Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (Health). Het certificaat is 5 jaar geldig. Jaarlijkse nascholingsdag is verplicht.

De cursusprijs

De prijs van de tweedaagse opleiding Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers is inclusief twee maal een dagarrangement met gratis koffie/thee en lunch. Verder een lesboek en gebruik oefenmaterialen, verbandmiddelen, AED’s en examengeld.

Maak gebruik van de scholingsfondsen in uw branche. Die dragen vaak bij in de opleidingskosten.

Afhankelijk van uw zorgverzekering kan het zijn dat deze gezondheidscursus door uw zorgverzekeraar geheel of gedeeltelijk wordt vergoed. Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Aanmelden voor de EHBO cursus in Paramaribo

Lees de reviews en ervaringen van medecursisten

Ratnā Patandin
Ratnā Patandin
Rosebel Gold Mines N.V.
Lees verder
Het volgen en het bijhouden van de lessen betreffende een BHV training is essentieel voor een ieder die uit voorzorg wil handelen bij opkomende calamiteiten en/of ongevallen.
Nicolai Djojokasiran
Nicolai Djojokasiran
Mitra NV
Lees verder
Goed Instructeur die haar lesstof goed beheerst en goed kan overbrengen.
Christina Singh
Christina Singh
Rosebel Gold Mines N.V.
Lees verder
De BHV training is een hele leuke ervaring geweest. Nieuwe onderwerpen geleerd. Brandjes leren blussen. Borstcompressies en wondjes behandelen. Ook heel erg interessant om met de AED te leren omgaan en de portofoon.
Kimberly Yang
Kimberly Yang
Mitra NV
Lees verder
Heel prettige en duidelijke training. De medische uitleg was zeer leerrijk. Goede balans tussen theorie en praktijk.
Deborah Brug
Deborah Brug
Rosebel Gold Mines N.V.
Lees verder
BHV training is een must voor een ieder! Het is leuk , interessant en vooral een levensreddend karakter in zich.
Jennifer Cabenda
Mitra NV
Lees verder
Het was een leerrijke en leuke ervaring. de training was praktisch, luchtig verzorgd en interactief.
Madhuvi Panchoe
Lees verder
Heel leerrijke opleiding, sta heel positief over . Heel prima.
Angela Burnett
EFS College COVAB
Lees verder
Prima, training! Van Harte aan te bevelen.
Roël Niamut
Consolidated Industries Corporation
Lees verder
Was leerrijk.
Junrey Amelo
Consolidated Industries Corporation
Lees verder
Ik vond het leerrijk, goed, interessant enz.
Gilvano Harrevelt
Rosebel Gold Mines N.V.
Lees verder
Zeer genoten van de training die voor mij een refresher training is geweest. Toch door de professionele informatie deling heb ik weer het een en ander opgestoken en wakkergeschut aan op gebied van safety.
Revelino Wolff
Consolidated Industries Corporation
Lees verder
Het was duidelijk te volgen en ook de videobeelden waardoor leerrijk en niet te vergeten goede praktijk lessen gehad.
Lucius Wouden
Mitra NV
Lees verder
De opzet is prima, de manier van presenteren is prima. Goederen bij de brand oefening zijn nogal professioneel en er wordt voortdurend gelet op veiligheid.